Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: B.V.

23. 08. 2017. 12:01 >> 11:42

VUJOŠEVIĆ PORUČIO

Bosnu ću voditi i s jednom nogom

Selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine negirao je za "Večernje novosti" da mu se zdravstveno stanje dodatno pogoršalo o čemu se pisalo početkom sedmice.

 

Nekadašnji trener Partizana trenutno se nalazi na odjeljenju za nefrologiju Vojnomedicinske akademije u Beogradu.

"Ne vjerujte u ono što odmah pročitate. Ništa nije toliko dramatično, najvažnije je da sam sada u sigurnim rukama. Poznato je da već dugo imam problema sa šećernom bolešću, a ljekari su preporučili još najmanje deset dana boravka na VMA i terapiju u hiperbaričnoj komori. Savjetovali su me da mirujem i da se potpuno posvetim liječenju i terapijama. Poslušao sam ih", rekao je Vujošević.

Njegov pomoćnik na klupi Bosne i Hercegovine, Mensur Bajramović, izjavio je prije nekoliko dana da mnogi već otpisuju Vujoševića, ali je on za "dušebrižnike" imao spreman odgovor.

"Ma, Bosnu ću da vodim i sa jednom nogom! Neka ne brinu dušmani, u svakodnevnom kontaktu sam sa svojim saradnicima", zaključio je Vujošević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније