Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: B.V.

20. 08. 2017. 13:05   >>  12:36 1

ČESTITKE PARTIJA

Kadeti primjer mnogima

Predsjednik Demokratske Crne Gore i Liberalne partije, Aleksa Bečić i Andrija Popović čestitao je kadetskoj košarkaškoj reprezentaciji osvajanje srebrne medalje na Evropskom prvenstvu,

Bečić je kazao da je drugo mjesto u Evropi veliki uspjeh za mnogo veće i brojnije države od naše.

"Napravili ste istorijski podvig za crnogorsku košarku, pa se nadamo da će vaša medalja biti inspiracija i podsticaj za sve crnogorske sportiste i reprezentacije da pokušaju da slično ostvare. A zadali ste im veliki zadatak, ne samo svojim pobjedama, već i svojim držanjem i ponašanjem tokom i nakon njih", naveo je Bečić.

Prema njegovim riječima, ono što je krunisalo rezultat kadeta jeste  što je postignut baš u Podgorici, i što ste se za njega borili u veličanstvenoj atmosferi.

"Vi sportisti ste jedna od rijetkih svijetlih tačaka u posljednjih 3 decenije, vi ste uzor zdravoj omladini, vi ste ti na koje bi svi roditeljeli željeli da se njihova djeca ugledaju. Zato vam još jednom od srca čestitam, uz uvjerenje da je ovo samo početak vaših blistavih karijera, da ćete imati sve uslove za rad, a onda uopšte nemam dilemu da ćete zaslužiti još mnogo čestitki", naveo je Bečić.

Popović je kazao da su mladi košarkaši obradovali naciju.

"Mladi ljudi koji su svojim sportskim zalaganjem i pregalaštvom uspjeli da dođu do vrha Evrope i potvrde svoj status među najboljima, svima su nam donijeli ushićenje i radost i hvala im na tome. Čestitke upućujem i Stručnom štabu i rukovodstvu Saveza koji su bili uz naše sjajne momke", naveo je Popović.

On je kazao kako je uvjeren da nova, mlada generacija crnogorskih sportista pokazuje da ima sjajnu perspektivu i da će nastaviti da pronosi kako sopstveno tako i ime Crne Gore u svijetu.

"Njihov odnos prema nacionalnoj reprezentaciji i državi služi za primjer mnogima. Ovo je potvrda da moramo još snažnije ulagati u održiv razvoj sporta, sportske infrastrukture ali i ljudsih kapaciteta, a rezultati, pokazalo se, nikad ne izostanu", navodi se u čestitki Popovića.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније