Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

18. 08. 2017. 22:50   >>  22:20 4

SANJA ZLATO

Ostojić: Slava ide igračima

Kadeti Crne Gore ostavrili su najveći uspjeh u istoriji naše košarke plasmanom u finale Evropskog prvenstva. Selektor Mladen Ostojić je skromno poručio da slava ide igračima, a da je trener tu kada se izgubi.

"Djeca su ostvarila ovu pobjedu. Trener je tu kada se izgubi, kada se pobjeđuje onda slava ide igračima. Pobijedili smo Francusku četiri dana pred prvenstvo deset razlike. Leže nam kao ekipa, ali oni su favoriti. Atletski su jaki, oni žive zajedno 12 mjeseci, spremaju se pojedinačno za velike karijere. Nastojaćemo da ih poremetimo kombinovanim odbranama. Kad smo došli do finala, možemo sve, pa i da osvojimo zlato", kazao je selektor Mladen Ostojić.

Selektor je bio oduševljen podrškom navijača...

"Ima dječjih grešaka u igri, ali igrači su odradili posao fenomenalno. Ovo je san koji se pretvara u javu, još sjutra da ostvarimo najveću pobjedu. Uz podršku fenomenalne publike, idemo da iznenadimo. Daćemo sve od sebe, to je sigurno. Nadam se da će podrška navijača biti kao večeras. Zaslužujemo je", rekao je Ostojić za RTCG.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније