Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

13. 08. 2017. 09:18 >> 08:48

MAKEDONIJA BOLJA OD KOSOVA

Poraz BiH i Vujoševića

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine doživjela je drugi poraz u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, pošto je od njih bila bolja Švedska sa 88:72.

Izabranici Duška Vujoševića izgubili su pred domaćom publikom veoma ubjedljivo u četvrtom kolu kvalifikacija.

BiH nije uspjela da se revanšira gostima, pošto ih je Švedska u prvom kolu savladala sa 81:73.

Od druge četvrtine Šveđani su se odvojili i do kraj utakmice nijesu ispuštali prednost, pa su na kraju zasluženo slavili. Najefikasniji u pobjedničkom sastavu bio je Masamba sa 20 poena, dok je Markus Erikson meč završio sa 15 poena.

Kod domaćih, Džanan Musa je imao 12 poena, Obrad Tomić 11, dok je Adin Vrabac takođe bio dvocifren sa 10 postignutih poena.

Sa druge strane, Makedonija je ubjedljivo pobijedila Kosovo sa 87:74.

Makedonci su ovako stigli do prvog trijumfa u kvalifikacijama, pošto su prethodno poraženi od Estonije i Kosova.

Najefikasniji u pobjedi domaće ekipe bio je Džordan Tiodor sa 31 poenom i devet skokova. Pratio ga je odlični Kostoski sa 24 poena i Stojanovski sa 12.

U poraženom sastavu Rugova je ubacio 15 poena, dok je Skot Bemfort imao učinak od 13 poena, šest asistencija i pet skokova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније