Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

11. 08. 2017. 23:14 >> 23:29
9

"TROFEJ BEOGRADA"

Crna Gora poražena od Grčke

Košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena je od Grčke u Beogradu 83:81, na startu turnira "Trofej Beograda".

Prvo poluvrijeme donijelo je rezultatsku klackalicu, a da Grčka na veliki odmor ode sa prednošću pobrinuo se Printezis pogotkom sa zvukom sirene za 38:36.

I treće četvrtina je donijela sličan scenario, s tim što su Heleni bolje odigrali finiš tog perioda, pa su uoči posljednje dionice imali šest poena prednosti.

Zahvaljujući Vučeviću i Ivanoviću, Crna Gora je držala priključak, da bi na minut do kraja prokockala napad za vođstvo. To je kaznio Papas, koji je trojkom 24 sekunde prije kraja donio plus četiri 80:76.

Ni to nije bio kraj - Ivanović je 10 sekundi prije kraja košem, uz faul, smanjio na 82:81.

Papas je bio polovičan sa linije penala, da bi Ivanović šutirao za produžetak, ali je bio neprecizan.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније