Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

26. 07. 2017. 19:13 >> 18:43

FEDOR ŽUGIĆ

Talentovani tinejdžer potpisao za Budućnost

Jedan od najtalentovanijih mladih košarkaša u Evropi Fedor Žugić potpisao je ugovor sa Budućnost Volijem.

Žugić je 2003. godine, a izabrao je Podgoričane u konkurenciji Reala i Mega Bemaksa.

"Sigurni smo da su njegovi roditelji Dora i Luka donijeli pravu odluku za svog sina, da u svom klubu, svom gradu i svojoj državi raste i razvija talenat u okruženju koje ima kapacitet da mu omogući da ostvari svoj puni potencijal. Njihova odluka je pokazatelj pravilnih koraka kluba. Reorganizacija, dovođenje novih trenera, okupljanje mladih igrača, ozbiljan rad i posvećenost talentovanim crnogorskim dječacima, najavljuju novu eru domaće košarkaške budućnosti. Iz tog razloga Fedor je odabrao Budućnost, a ne Real ili Mega Bemax i Klub mu čestita na odluci", saopšteno je iz kluba.

Žugić je obećao da će dati maksimum da ostavi trag u klubu...

"Srećan sam što ću igrati u klubu za koji navijam od kada znam za sebe. Prepoznao sam svoju šansu i smatram da najviše mogu napredovati uz trenere koji vode kadetsku i juniorsku selekciju KK Budućnost Voli. Prezadovoljan sam uslovima koje mi je pružio Klub. Omogućio mi je da ostanem u svom gradu, a velika je prednost da se u svojoj sredini pruži ovako jedinstvena prilika za napredovanje, jer je u mojim godinama jako teško napustiti sve i otići. Siguran sam da smo moji roditelji i ja donijeli pravu odluku. Vjerujem u Klub i u sebe. Daću svoj maksimum da dam dobar pečat i ostavim trag u mojoj Budućnosti", rekao je Žugić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније