Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

25. 07. 2017. 13:00   >>  12:32

ZAMJENA ZA IRVINGA

Derik Rouz potpisao za Klivlend

Jedan od najboljih organizatora igre u NBA ligi Derik Rouz potpisao je jednogodišnji ugovor sa Klivlend Kavalirsima.

Ugovor je vrijedan 2,1 miliona dolara, što je skoro deset puta manje od iznosa koji je 28-godišnji plejmejker imao prošle sezone u Njujork Niksima, prenose američki mediji.

Negov dolazak nagovještava da je realan odlazak Kajrija Irvinga, koji više ne želi da bude u sijenci prve zvijezde Kavsa LeBrona Džejmsa.

Klivlend je posljednje tri sezone igrao finale NBA lige, 2016. je postao šampion, a 2015. i ljetos je poražen u finalima protiv Golden Stejt Voriorsa.

Rouz, koji je 2011. postao najmlađi dobitnik priznanja MVP (najkorisniji igrač) u istoriji lige, prošle sezoni u Njujorku je prosječno postizao 18 poena, 3,8 skokova i 4,4 asistencije po utakmici.

Njegova karijera bi sigurno bila mnogo bolja da ga nijesu sputavale česte povrede koljena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније