Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ Objavio: O.Z. ]

24. 07. 2017. 22:30 >> 22:01
1

ZBOG IZJAVA PREDSJEDNIKA

ABA: Karpoš suspendovan na pet godina

Skupština Jadranske lige suspendovala je danas makedonski košarkaški klub Karpoš sokoli na pet godina iz svih takmičenja u organizaciji ABA lige zbog neprimjerenih izjava predsjednika kluba Ognjena Dedića.

Kako se navodi u saopštenju poslije današnje Skupštine ABA lige u Beogradu, Dedić je izjavama nanio veliku štetu ugledu lige i sponzorima.

Jadranska liga je ranije kaznila Karpoš sa 12.000 eura, pa će sav taj novac naplatiti od sume koju je danas odredila da svaki klub dobije za troškove prevoza iz prošle sezone.

Dedić je nedavno vrijeđao rukovodstvo Jadranske lige na čelu sa Nebojšom Čovićem, pošto je klub dobio poziv da igra u Drugoj ABA ligi.

On je rekao da "ligu vodi banda, koju čine FMP, Crvena zvezda, Budućnost, Cedevita i Olimpija", da je njegov klub prevaren, pošto je ABA liga samo željela da uzme novac od Karpoša za vajldkartu a da mu ipak ne dozvoli učešće u Prvoj ligi. Karpoš je tražio od Jadranske lige da mu vrati 150.000 eura.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније