Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

26. 06. 2013. 18:56   >>  18:56

NAREDNE SEZONE

London i Meksiko siti domaćini NBA ligi

Domaćin ovogodišnjeg fajnal-fora London, kao i Meksiko Siti, ugostiće utakmice regularnog dijela NBA lige sljedeće sezone.

U Meksiku će se odigrati utakmica između Minesote i vicešampiona San Antonija 4. decembra, dok će u Londonu 16. januara snage odmjeriti Atlanta i Bruklin.

Hala u Londonu ima kapacitet 20.000 mjesta, a dvorana u Meksiko Sitiju za košarkaške utakmice ima kapacitet 22.300 gledalaca.

Ovo će biti prvi put u istoriji da će se utakmice NBA lige igrati u dvije različite države u istoj sezoni, ne računajući SAD i Kanadu.

Prije toga će osam predsezonskih utakmica biti odigrano između 5. i 18. oktobra u nekoliko različitih zemalja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније