Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: B.V.

06. 07. 2017. 20:42 >> 20:15

OD PONEDJELJKA

Dio košarkaša počinje pripreme

Dio muške seniorske reprezentacije okupiće se u Podgorici, u ponedjeljak, 13 dana prije zvaničnog početka priprema. U dvorani sportskog kompleksa ''Verde'' u Podgorici radiće na fizičkoj spremi. Samo petorica igrača neće biti na raspolaganju u tom, uvodnom dijelu priprema, a sa njima će raditi prvi pomoćnik selektora Bogdana Tanjevića - Boško Radović, Veljko Perović i kondicioni trener Radoman Šćekić.

 

“Za taj dio priprema nećemo računati na Rajsa koji dolazi 21. jula, te Dubljevića, Todorovića, Bjelicu i Vučevića. Naš NBA as Nikola Vučević je javio da će biti uz selekciju u posljednjih pet dana rada u Podgorici, dakle od 15. jula”, objasnio je Boško Radović, prvi pomoćnik selektora.

Radović je najavio kakav će program rada biti u uvodnom dijelu priprema za Eurobasket.

“U prvih pet dana radiće se gotovo isključivo na kondiciji, kako bi se selekcija uvela u rad nakon duže Ijetnje pauze, po programu našeg kondicionog trenera Šćekića. U narednih pet dana već ćemo se baviti košarkaškim elementima i podsjetiti se onih temeljnih stvari koje je selekcija zacrtala prošle godine u kvalifikacijama. Potom slijede dva dana pauze, pred zvanični početak priprema 23. jula”, kazao je Radović, objavljeno je na sajtu Košarkaškog saveza.

Reprezentacija se okuplja 23. jula i nakon medicinskih pregleda i konferencije za novinare putuje na Zlatibor, gdje će kao i prethodnih godina, odraditi najvažniji dio priprema.

Crna Gora će od 11. do 13. avgusta učestvovati na turniru u Beogradu na kojem će pored domaćina Srbije, igrati protiv Grčke, za 18, 19. i 20. planirani su dueli protiv Italije, Francuske i Belgije na turniru u Parizu, a posljednje provjere će imati na turniru u Istanbulu 24. i 25. gdje će rival pored domaćina Turske, biti selekcija Ukrajine.

Na širem spisku selektora Tanjevića, objavljenom u junu, su 32 igrača.

Prvi meč na Eurobasketu na programu je u petak, 1. septembra, protiv Španije u rumunskom Klužu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније