Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

24. 06. 2013. 22:13 >> 22:13

VOŽNJA MEĐU FANOVIMA

Košarkaši Majamija slavili na ulicama

Košarkaši Majamija proslavili su na ulicama tog grada odbranu titule šampiona NBA lige. Autobus sa košarkašima i stručnim štabom pozdravilo je oko 400 hiljada ljudi.

Lebron Džejms je stojao na dvospratnom autobusu sa cigarom u ustima, Kris Boš se nije odvajao od pehara, Dvejn Vejd je slao poljupce okupljenim fanovima, nekoliko košarkaša prskalo je po vrućini navijače iz vodenih pušaka...


Do sada, igrači Majamija naučili su kako da uživaju na proslavama. Igrači, njihove porodice, stručni štab i prijatelji defilovali su autobusima ulicama grada.Policija je procijenila da je 400 hiljada ljudi došlo da h pozdravi.



U jednom od vozila, koje je pratilo povorku, bilo je vojnika kojima su košarkaši Majamija izražavali poštovanje prije svake utakmice na domaćem terenu posljednjih nekoliko sezona.



Pojednini navijači došli su prije zore, kako bi zauzeli najbolja mjesta na trotoaru, tik uz ulicu.


Majami je pobjedom protiv San Antonija osvojio ukupno treću NBA titulu, drugu uzastopno, i tako postali šesta ekipa koja je uspjela da odbrani šamopionski prsten, a ove sezone bilo je potrebno da to ostvare u sedmoj utakmici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније