Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ Objavio: O.Z. ]

28. 06. 2017. 23:36   >>  23:05

NAPUSTIO KLIPERSE

Kris Pol trejdovan u Hjuston

Američki košarkaški klub Los Anđeles Klipersi postigli su dogovor sa Hjustonom o razmjeni svog beka Krisa Pola, prenijeli su danas mediji u SAD.

Pol je pristao da godinu dana ranije izađe iz ugovora vrijednog 24,2 miliona dolara i omogućio Klipersima da postignu dogovor sa Hjustonom. U sklopu dogovora, iz Hjustona će u Los Anđeles preći trojica igrača, Patrik Beverli, Lu Vilijams i Sem Deker, a Klipersi su dobili i pravo izbora prvog pika na draftu 2018. godine.

Kako navodi sajt Vertikal, da je 32-godišnji Pol odbio predlog i ostao u Klipersima, mogao je da potpiše novi ugovor sa početnom cenom od 34 miliona dolara po godini. On će sada moći da potpiše petogodišnji ugovor koji bi mogao da dostigne i 205 miliona dolara.

Pol želi da igra sa zvijezdom Roketsa Džejmsom Hardenom, što je bio glavni razlog dogovora Klipersa i Roketsa.

Pol je devet puta igrao na ol-star utakmici. On je igrao šest sezona za Nju Orleans i šest sezona za Los Anđeles Kliperse. Tokom karijere u prosjeku je postizao 18,7 poena, imao je 9,9 asistencija i 2,3 ukradene lopte po utakmici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније