Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

objavio: S.V. [ Beta ]

24. 06. 2017. 20:35 >> 20:07

LAKO SA BELGIJOM

Košarkašice Španije u finalu EP

Ženska košarkaška reprezentacija Španije plasirala se u finale Evropskog prvenstva u Češkoj, pošto je danas u prvom polufinalu pobijedila selekciju Belgije sa 68:52 (20:11, 16:10, 16:12, 16:19).

Ovo će Španiji biti četvrto finale šampionata Evrope. Ta selekcija je titule osvajala 1993. i 2013. godine, dok se 2007. okitila srebrom.

Španija u današnjem polufinalu nije dala nikakve šanse Belgiji da meč učini zanimljivijim. Poslije prve dionice košarkašice Španije su vodile sa devet poena, da bi ta prednost na poluvremenu iznosila 15 poena.

Najbolja u pobjedničkom timu bila je Alba Tores sa 20 poena i 10 skokova, dok je Sančo Litl dodala devet poena. U poraženom timu najefikasnija je bila Džuli Vanlu sa 11 poena.

U drugom polufinalu sastaju se Grčka i Francuska.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније