Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

objavio: S.V. [ Beta ]

24. 06. 2017. 23:19 >> 22:53
1

2019. GODINE

Srbija i Letonija domaćini EP za košarkašice

Srbija i Letonija biće domaćini Evropskog prvenstva za košarkašice 2019. godine, odlučila je danas u Pragu Međunarodna košarkaška federacija (Fiba).

Utakmice dvije grupe igraće se u Nišu i Zrenjaninu, a druge dvije grupe će igrati u Letoniji. Završnica Evropskog prvenstva igraće se u Beogradu.

Promoterka Evropskog prvenstva 2019. godine je Nataša Kovačević.

"Moram da zahvalim predsjedniku KSS Predragu Daniloviću i generalnom sekretaru Dejanu Tomaševiću što su mi pružili priliku da pokušam da pomognem da naša zemlja dobije organizaciju EP. To je zaista velika stvar. Takođe, ogromna je čast biti u istoj prostoriji sa takvim košarkaškim imenima. Svi zajedno smo dali sve od sebe i sve je prošlo kako treba. Srce mi je puno što ćemo 2019. godine biti organizatori Evropskog prvenstva", rekla je Kovačevićeva, navodi se u saopštenju.

Srbija je u konkurenciji za dobijanje domaćinstva dvije grupe ali i završnice turnira pobijedila Rusiju, koja od osamdesetih godina prošlog vijeka nije bila domaćin velikog takmičenja.

"Vjerujem da je Srbija ponudila mnogo bolje i kvalitetnije uslove od Rusije. Već od ovog momenta počinje priprema i realizacija organizovanja jednog takvog događaja. Sigurna sam da će Srbija odlično uraditi veliki posao", navela je Kovačevićeva.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније