Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ B92; Objavio: B.V. ]

24. 06. 2017. 11:24   >>  10:56

OD 1. JULA

Pol i Grifin postaju slobodni agenti

Najveće zvijezde Los Anđeles Klipersa Kris Pol i Blejk Grifin biće slobodni agenti od 1. jula.

 

Ol-star plejmejker i krilni centar su odlučili da izađu iz posljednje godine ugovora sa Klipersima i postanu neograničeni slobodni agenti.

Klipersi ostaju favoriti da zadrže Pola i Grifina kada se "otvori" tržište, jer će imati finansijsku prednost u odnosu na rivale.

Međutim, problemi sa povredama i loši rezultati u plej-ofu u posljednjih pet godina, otkako je došao Pol, ostavljaju prostora za spekulacije o velikim promjenama u Stejpls centru.

To najpažljivije prate San ANtonio Sparsi koji su zainteresovani za Pola, iako su izuzetno ograničeni u "seleri kepu".

Pol ima 32 godine, a mogao bi da dobije maksimalan ugovor od 205 miliona dolara na pet godina ovog ljeta, dok Sparsi mogu da mu ponude 152 na četiri.

Što se tiče Grifina, on od Klipersa može da dobije 180 miliona na pet godina, a od drugih NBA timova 130 miliona na četiri sezone.

Kao ekipe koje bi mogle da se uključe u priču su Minesota Timbervulvsi, Hjuston Roketsi, Oklahoma Siti Tander i Majami Hit. Ipak, i u ovom slučaju favorit su Klipersi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније