Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

23. 06. 2017. 21:46   >>  21:19 1

DUBLJEVIĆ O EUROBASKETU

Za nas je svaki meč kao finale

Crnogrski reprezentativac Bojan Dubljević rekao je da će Crna Gora svaki meč na Eurobasketu odigrati kao da je finale.

As Valensije je rekao da je hemija u timu izvanredna i da treba ići korak po kora.

"Jako se dobro poznajemo u državnom timu. U pitanju su sve sjajni momci i vrhunski profesionalci. Jako je važno da se dobro razumijemo na terenu ali i van njega. Znamo šta je naš cilj, znamo za šta se borimo. Neću da se bavim prognozama niti da govorim o tome šta je naš cilj. Mi smo ekipa koja ide korak po korak, koja svaku utakmicu gleda kao finale. Ono što mogu da obećam navijačima i ljubiteljima košarke u Crnoj Gori je da ćemo izginuti na terenu i da ćemo se boriti do poslednjih atoma snage kako bi stigli do cilja“, izjavio je Dubljević za Sportklub.

Dubljević se potom osvrnuo na kvalitet naše grupe. Crna Gora će u prvoj fazi igrati protiv Hrvatske, Rumunije, Španije, Mađarske i Češke.

"Grupa je prilično jaka i ujednačena, isto važi i za samo prvenstvo. To nas čini još motivisanijim. Sve ekipe dolazi na Evropsko prvenstvo sa velikim ambicijama i svaka selekcija može svaku da pobjedi. Nema unaprijed dobijenih mečeva. Mi ćemo upravo zbog toga svakom duelu prići kao da je finale. Borićemo se do posljednjih atoma snage, pa dokle stignemo. Prvo finale je već na startu protiv Španije. Iluzorno je trošiti riječi o kvalitetu rivala“, zaključio je naš centar.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније