Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

21. 06. 2017. 08:45 >> 08:18

NA POZIV POPOVIČA

Dejan Radonjić ide u San Antonio

Crnogorski stručnjak Dejan Radonjić prihvatio je poziv legendarnog Grega Popoviča da se pridruži stručnom štabu San Antonio Sparsa na završnici NBA ljetnje lige, koja se tradicionalno održava u Las Vegasu, pišu srpski mediji.

Još jednom je dokazano da Grega Popovič prati dešavanja u evropskoj košarci. Po pisanju "Sportskog žurnala", trener Sparsa je odlučio da pruži šansu crnogorskom treneru koji je u protekloj sezoni sa Crvenom zvezdom osvojio tri trofeja.

Kako se navodi, Radonjić je, nakon kraćeg razmišljanja odlučio da se odazove pozivu petostrukog NBA šampiona i od 7. do 17. jula sjedi na klupi pored Popoviča, ali i poznatog evropskog trenera Etorea Mesine koji je dugo već dio logistike Sparsa.

Radonjić će poslije naporne sezone sa Zvezdom dio ljeta provesti u Americi na jednoj od smorti možda i budućih zvijezda najjače lige na planeti. Društvo u SAD praviće mu sportski direktor crveno-bijelih Mirko Pavlović, kojem je takođe stigao poziv iz Teksasa. Individualne treninge sa trenerima iz Sparsa će ovoga ljeta imati i košarkaš Zvijezde Nemanja Dangubić, kao i Nikola Milutinov.

Dejanu Radonjiću je istekao ugovor sa Zvezdom krajem protekle sezone, neizvjesno je da li će doći do nastavka saradnje ali je crnogorski strateg neposredno poslije osvajanja Superlige poručio da trenutna finansijska situacija u klubu ne ostavlja puno prostora za tako nešto.

Trofejni italijanski trener, Mesina, član je stručnog štaba Sparsa od 2014. godine, a nedavno je potpisao novi dvogodišnji ugovor.

Praksa "gostovanja" evropskih trenera u NBA klubovima traje već neko vrijeme.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније