Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

20. 06. 2017. 09:14 >> 09:16

PRODUŽETAK SARADNJE

Dinu Radončiću novi ugovor u Realu

Dino Radončić, osamnaestogodišnji crnogorski košarkaš, produžiće ugovor sa Real Madridom, koji mu ističe za mjesec.

Radončić će, kako prenosi Marka, potpisati ugovor na dvije godine, sa mogućnošću produžetka na još dvije.

Jedan od najtalentovanijih evropskih igrača došao je u Madrid prije tri godine iz Barselone, zajedno sa vršnjakom Lukom Dončićem.

Radončić je debitovao u Endesa ligi za prvi tim Reala krajem 2015, sa nepunih 17 godina, a u toj sezoni igrao je na pet mečeva. Ubrzo pošto je obukao dres Reala debotovao je i u Evroligi, u duelu sa Crvenom Zvezdom.

Prošle sezone igrao je u B timu Reala, a u klubu sada očekuju da crnogorski košarkaš bude dio startne petorke naredne sezone, navodi Marka.

"On je visoki krilni centar sposoban da odradi više zadataka na terenu. Dobar je u skoku i dodavanjima", opisali su Radončića na zvaničnoj internet stranici vicešampiona Španije.

"Igram za tim i želim da pomognem saigračima da napreduju", kaže Radončić.

“Terminator”, kako su ga prozvali španski mediji, igrao je za crnogorski nacionalni tim u kvalifikacijama za Eurobasket i izvjestan je putnik na završnu smotru najboljih evropskih selekcija.

U kvalifkiacijama je odigrao šest mečeva, a prosječno je upisivao 5.7 poena, 3.3 skoka i 1.3 asistencije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније