Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

16. 06. 2017. 21:52 >> 21:34
1

TRIPLA KRUNA

Zvezda odbranila titulu

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su večeras titulu šampiona Srbije, pošto su pobijedili FMP i u trećoj utakmici finalne serije.

Crveno-bijeli su u trećoj utakmici pobijedili sa 87:57 (30:9, 16:15, 29:18, 13:15).

Zvezda je tako osvojila treću uzastopnu, a ukupno 18. šampionsku titulu.

Najefikasniji u pobjedničkom sastavu bio je Ognjen Dobrić sa 25 poena. Pored Dobrića, istakao se i Nemanja Dangubić koji je ubacio 16 poena.

Kod gostiju, po 13 poena ubacili Aleksa Radanov i Ajzea Ostin.

Zvezda je odlično počela utakmicu, poslije tri i po minuta vodila je sa 13:0, da bi na kraju prve četvrtine imala prednost od 30:9. Dobrić je bio raspoložen na startu, pošto je postigao 13 od prvih 17 poena za svoj tim.

FMP nije imao odgovor na igru Zvezde i poslije prvih 10 minuta bilo je jasno da će ekipa Dejana Radonjića lako doći do pobjede.

Druga četvrtina donijela je čvršću igru. FMP pružio je veći otpor, ali je Zvezda bez ikakvih problema čuvala stečenu prednost i na poluvremenu vodila sa 46:24.

Zvezda je u drugom poluvremenu nošena glasnim navijanjem u punoj dvorani "Aleksandar Nikolić" još više uvećala vođstvo i tako sezonu završila ubjedljivom pobjedom od 87:57.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније