Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

16. 06. 2017. 12:48 >> 12:22

TRAŽE TRENERA

Baskonija ponovo želi Radonjića

Španski 'Mundo Deporitvo' prenosi da Sito Alonso napušta klupu Baskonije, odnosno da je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić ponovo u fokusu Baskijac.

Iako su čelnici kluba nedavno produžili ugovor sa Alonsom, aktiviravši klauzulu, navodi se da je eliminacija od Valensije u polufinalu Endesa lige bila ključna za odluku o promjeni, piše B92.

S druge strane, strateg srpskog i regionalnog šampiona je prethodna dva ljeta bio velika želja Baskonije, prošlog je čak i bio u Španiji na pregovorima, ali je na kraju ipak ostao na Malom Kalemegdanu.

I sada je situacija slična, s tim da su navijači crveno-bijelih već pokrenuli akciju da se crnogorskom stručnjaku ponudi novi ugovor, a tu je i faktor završnog turnira Evrolige – koji je na programu u Beogradu naredne godine.

Ovo je već drugo interesovanje za Radonjića sa Iberijskog poluostrva u posljednjih nekoliko dana, pošto se nedavno pojavila informacija da ga želi i Barselona.

U međuvremenu, Radonjić će imati priliku da od 20 časova osvoji drugu triplu krunu u tri sezone, ukoliko savladaju FMP Želenik pred svojim navijačima i u trećem susretu finala Superlige Srbije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније