Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta; Objavio: B.V. ]

08. 06. 2017. 09:31 >> 09:13

POVELI 3:0

Durant doveo "ratnike" na korak od titule

Košarkaši Golden Stejta došli su na korak od osvajanja titule u NBA ligi, pošto su rano jutros na gostovanju pobijedili Klivlend sa 118:113 i tako poveli sa 3:0 u finalnoj seriji.

 

Junak trijumfa bio je Kevin Durant koji u samom finišu utakmice donio preokret Golden Stejtu i serijom 7:0 u posljednjih 75 sekundi riješio pitanje pobjednika.

Klivlend je tokom većeg dijela meča bio u prednosti, nije dopuštao "ratnicima" da dođu do preokreta, sve do same završnice u kojoj im je nedostajalo koncentracije.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Kevin Durant sa 31 poenom, osam skokova i četiri asistencije, dok je Klej Tompson dodao 30, a Stef Kari ubacio je 26.

U ekipi Klivlenda istakao se Lebron Džejms sa 39 poena, 11 skokova i devet asistencija, dok je Kajri Irving postigao 38, a Džej Ar Smit je ubacio 16.

Četvrta utakmica igraće se u noći izmedju petka i subote, a domaćin će takođe biti Klivlend.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније