Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

06. 06. 2017. 09:31 >> 09:03
5

KADETSKI REPREZENTATIVAC

Talentovani Kolašinac potpisao za Budućnost

Mladi košarkaš Gorštaka i kadetski reprezentativac Crne Gore, Viktor Vujisić će od naredne sezone nositi dres Budućnost Volija. On je potpisao stipendijski ugovor sa ekipom iz Njegoševog parka i tako postao jedan od oslonaca buduće juniorske selekcije ovog kluba.

Dogovor sa 16-godišnjim Vujisićem i njegovim matičnim klubom Gorštakom je postigao predsjednik Budućnost Volija Dragan Bokan, koji je juče u Kolašinu kazao da angažovanjem talentovanog Vujisića počinje sprovođenje nove koncepcije kluba u kojoj će u prvom planu biti crnogorski košarkaši.

"Planiramo da dovedemo još nekoliko talentovanih košarkaša i da formiramo juniorsku selekciju koja će igrati jedinstvenu crnogorsku juniorsku ligu kao i ABA juniorsku ligu. Značajno ćemo unaprijediti rad sa mlađim kategorijama i sa novim trenerskim imenima, a njihov rad će biti pod stalnom lupom sportskog direktora i struč mog štaba. Još jednog kolašinskog košarkaškog talenta kao što je Viktor Vujisić, pratimo poslednje dvije sezone i vjerujemo da smo današnjim dogovorom započeli stvaranje uslova za jednu uspješnu košarkašku karijeru", kazao je Bokan.

Doskorašnji kapiten kadetske selekcije Gorštaka sa kojom je bio i najbolji strijelac Super kadetske lige je kazao da novi dres predstavlja i nove izazove.

"Moje košarkaške ambicije nijesu male i vjerujem da ću u ovoj fazi razvoja u Budućnost Voliju imati sve uslove za napredak. U Gorštaku sam naučio da je košarka igra u kojoj lopta najviše sluša one koji najviše treniraju i koji su joj najviše odani. Ovog ljeta mi je u prvom planu učešće na kadetskom Evropskom prvenstvu „A“ divizije čiji je domaćin Podgorica, a očekujem da ću se na pravi način nametnuti selektoru Ostojiću", kazao je Viktor Vujisić.

Tako je 16-godišnji Viktor nastavio niz kolašinskih košarkaških talenata koji su započeli Vlado Šćepanović, Nebojša Bogavac, Darko Peković, Dragan Pejić, braća Marko i Žarko Rakočević, Goran Bulatović, Boban Medenica, Ivan Stojković, Marko Simonović i ostali.

(Pobjeda/Arena)

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније