Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavila R.B.

02. 06. 2017. 20:50   >>  20:23

DUBLJEVIĆ POVRIJEĐENA

CG bez najbolje na Eurobasketu!

Najbolja crnogorska košarkašica Jelena Dubljević zbog povrede stopala propustiće Evropsko prvenstvo u Češkoj, koje je na programu od 16. do 25. juna.

Nova igračica turskog Galatasaraja doživjela je povredu u prijateljskom duelu protiv Kanade na turniru u francuskom Bordou, zbog čega je propustila mečeve protiv Ukrajine i Francuske, a magnetna rezonanca pokazala je da je u pitanju teža povreda ligamaneta stopala koja zahtjeva dužu pauzu.
 
Dubljević će zbog povrede morati da pauzira između šest i osam sedmica, pa će propustiti četvrto učešće naše reprezentacije na Eurobasketu.
 
Odsustvo najbolje igračice bez sumnje će biti veliki hendikep za izabranice španskog stučnjaka Roberta Injigesa, a s obzirom na to da je Dubljević trebalo da bude nosilac igre na predstojećem šampionatu.
 
Nakon povratka iz Francuske, ''crvene'' će od 3. juna boraviti u Podgorici, 7. i 8. su planirani kontrolni mečevi protiv Slovenije, a polazak na Eurobasket je 14. juna.
 
Rivali u grupi D su Rusija, Belgija i Letonija, prvoplasirani tim ide u četvrtfinale, dok će drugoplasirani i trećeplasirani iz četiri grupe kroz osminu finala tražiti svoje mjesto među osam najboljih.

Tekst i foto: kscg.me

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније