Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

21. 06. 2013. 11:05 >> 11:06

PROMAŠIO ZA IZJEDNAČENJE

Dankan: Ovaj meč će me proganjati

Krilni centar San Antonija Tim Dankan rekao je da će ga zauvijek proganjati poraz od Majamija u sedmoj utakmici ovogodišnjeg NBA finala.

“Promašio sam polaganje za izjednačenje (na pedesetak sekundi do kraja), pravili smo neke loše odluke u završnici. Nismo mogli da zaustavimo Dvejna i Lebrona, ovaj meč će me zauvijek progoniti”, kaže Dankan, koji je četiri puta do sada osvajao prsten šampiona.

“To je šut koji je Dankan pogodi osam od deset puta. Sada nije ušla u koš i zahvalan sam na tome. Nije promašio zbog moje dobre odbrane, samo je promašio”, objasnio je Šejn Batije, koji je kao niži igrač ostao na Dankanu u tom napadu.

Dankan je rekao da je njegov tim bio blizu titule i da mu poraz teško pada. 

“Ljudi su nas na neki način otpisivali i veliko je dostignuće što smo došli do sedme utakmice. Ali imali smo dvije šanse za prsten i nismo ga osvojili, to će nam biti teško da svarimo”, rekao je Dankan.


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније