Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ HotSport/Objavio: I. P. ]

27. 05. 2017. 12:55 >> 12:31

ZBOG DUGOVANJA

Vujošević se sprema da tuži Partizan

Legendarni trener Partizana tvrdi da više nema izbora i da će morati na drugi način da potraži neisplaćene zarade.

Poznato je da KK Partizan još uvijek ima velika dugovanja prema svom najtrofejnijem treneru u istoriji, ali i dalje ne pronalazi načine da to i isplati.

Novi selektor Bosne i Hercegovine polako, ali sigurno gubi strpljenje i riješio je da pravdu potraži sudskim putem i biće zaista čudno ukoliko se na sudu nađu Duško Vujošević protiv Partizana.

"Ako ne budem imao druge alternative, biću prinuđen da tužim klub. Naravno, neću preduzeti tu mjeru dok traje sezona kako ne bih remetio dešavanja u timu. Znam da meni ne vraćaju dugove, iako je dug reprogramiran i podijeljen u rate. Sa plaćanjem kasne skoro godinu dana" izjavio je Vujošević za "Blic" .

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније