Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

20. 05. 2017. 22:38   >>  22:17 1

VALENSIJA POVELA 1:0

Dubljević se igrao sa Barsom

Bojan Dubljević je nastavio sa briljantnim partijama u ACB ligi, a žrtva je ovoga puta bila Barselona, koja je u prvom meču četvrtfinala plej-ofa do nogu potučena u Valensiji (83:61).

Crnogorski košarkaš je ubacio 16 poena za samo 20 minuta provedenih na terenu. U finišu treće četvrtine je uz ovacije napustio parket, pošto je Valesnija već tada riješila pitanje pobjednika.

Barsa je pružila otpor samo u prvih deset minuta (15:15). Već do poluvremena domaći su stekli 15 poena prednosti (41:26), da bi u nastavku iz minuta u minut samo povećavali prednost.

U jednom trenutku razlika bilo je i plus 29, a Barsa je na kraju koliko-toliko ublažila poraz 83:61.

Osim Dubljevića, dvocifreni u pobjedničkom sastavu bili su Rafa Martinez, Pjer Orilola (11) i Antoan Dio (10).

U Barsi se istakao samo Tajris Rajs sa 14 poena.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније