Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R. [ Beta ]

10. 05. 2017. 13:19 >> 12:52

TRENERI IZABRALI

Dončić Zvijezda u usponu Eurolige

Košarkaš Real Madrida, Luka Dončić izabran je za Zvijezdu u usponu Eurolige u sezoni 2016/17, pošto su svi glavni treneri glasali za njega.

Igrač Crvene zvezde, Marko Gudurić dijeli u izboru treće mjesto sa Ilimaneom Diopom iz Baskonije. Hrvatski tinejdžer Ante Žižić iz Darušafake bio je drugi u glasanju.

Trofej Zvijezda u usponu dodjeljuje se najboljom igraču sezone koji prije 1. jula prije početka sezone nije napunio 22 godine. Dončić je prošle godine počeo da igra u prvom timu Reala, gdje je ove sezone postao jedan od ključnih igrača madridskog tima, bez obzira što je ove sezone tek napunio 18 godina.

Zvijezda u usponu samo je jedno od priznanja koje se dodjeljuje tokom sezone. Ranije ove nedjelje, Kit Lengfrod iz Uniksa dobio je priznanje za najbolje strijelca lige, dok je Adam Hanga iz Baskonije izabran za najboljeg defanzivca.

Priznanje za najkorisnijeg igrača (MVP) biće dodijeljeno tokom završnog turnira, koji se održava od 18. do 21. maja u Istanbulu. Nakon završetka sezone biće dodijeljeni trofeji za najboljeg trenera i najboljeg klupskog funkcionera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније