Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: S.V.

03. 05. 2017. 22:49 >> 23:10
1

PAVIĆEVIĆ ZADOVOLJAN

Đaletić: Veliki uspjeh

Trener Budućnosti Igor Đaletić ocijenio da je ovo bila najbolja finalna serija u nezavisnoj Crnoj Gori. On je rekao da je Mornar bio izuzetan rival, te da zbog toga titula predstavlja veliki uspjeh.

"Najbolja finalna serija do sada, sjajna atmosfera na svim mečevima, izuzetan rival... Uspjeli smo da pobijedimo velikog protivnika, da Mornar nije bio tako dobar, ne bismo bili ovako zadovoljni. Ovo je veliki uspjeh, zaslužili smo da slavimo", kazao je trener Budućnost Volija Igor Đaletić.

Na drugoj strani, Ttrener Mornara Đorđije Pavićević kazao je da su finalnu seriju odlučile nijanse...

"Čestitke ekipi Budućnosti, igračima, stručnom štabu, klubu, ali i čestitke mojim igračima, ljudima iz Mornara i navijačima, koji su nam cijele sezone bili nevjerovatna podrška. Utakmicu su odlučili detalji, tačnije slobodna bacanja. Promašili smo ih mnogo... Mogli smo, dakle, i više, ali kao da smo i osvojili titulu", kazao je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније