Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: B.V.

28. 04. 2017. 08:59 >> 08:42
3

PAVIĆEVIĆ SMATRA

Sudije pomogle Budućnosti

Na pobjedu košarkaša Budućnosti u trećem meču finala plej-ofa mrlju su bacili arbitri, smatra trener Mornara Đorđije Pavićević.

 

Podgoričani su sinoć ubjedljivo slavili u “Morači” 90:69, i poveli u finalu sa 2:1.

“Čitava Crna Gora je imala priliku da gleda ovu utakmicu. Čestitam Budućnosti na zasluženoj pobjedi ali evidentno je da ovakva suđenja nisu za finale. Uz svo poštovanje značke Fibe koju nose arbitri koji su sudili ovaj meč, ali nije dobro za našu košarku kada ovako rade svoj posao. Digli su tenziju bez potrebe. Sa ovakvim sudijama ne možemo naprijed“, prokomentarisao je Pavićević, koji je poslednjih pet minuta meča posmatrao iz tunela nakon što je zbog prigovora dobio drugu tehničku grešku.

On je dodao da je Mornar dobro uzvratio nakon prvog poraza ali da u drugom meču u Podgorici nije imao priliku za to.

"Potpomognut sudijama domaćin se odlijepio krajem prvog poluvremena. Poslije toga je uhvaćen balans  ali mi nijesmo mogli da se vratimo. Ako jedna ekipa za poluvrijeme izvede 26 slobodnih bacanja, jasno je o čemu se radi. Razlika je napravljena nakon tehničke greške dosuđene meni i namjerne Voleru. Ovo uopšte nije dobro za crnogorsku košarku“, rekao je Pavićević, prenosi Mondo.

On je dodao da bi bilo dobro da se o tituli odlučuje u majstorici.

„Ali da pobijedi ko bude bolji. Ne možete iz kože ako neko igra bolje. Na ovu utakmicu mrlju su bacili arbitri“, dodaoje Pavićević.

Njegov kolega sa klupe Budućnosti Igor Đaletić imao je mnogo kraći komentar.

„Nije bilo lako ali u finalu nema lakih utakmica. Sada treba da se spremimo za meč u nedjelju u Baru u kojem nas očekuje veliki izazov“, rekao je Đaletić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније