Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta; Objavio: B.V. ]

28. 04. 2017. 08:40   >>  08:22

NBA PLEJ-OF

Sparsi i Reptorsi u polufinalu

Košarkaši San Antonija i Toronta plasirali su se u noći između četvrtka i petka u polufinala Zapadne, odnosno Istočne konferencije NBA lige.

Tim iz Teksasa pobijedio je Memfis u gostima 103:96 i tako se sa 4:2 u pobjedama plasirao u drugu rundu plej-ofa u kom ih čeka Hjuston, dok je Toronto sa 92:89 bio bolji od Milvokija i tako takođe slavio sa 4:2 u prvom kolu plej-ofa.

San Antonio je do trijumfa nad Memfisom predvodio Kavaj Lenard sa 29 poena, devet skokova i četiri asistecije, dok je Toni Parker postigao 27, uz četiri asistencije.

Prvo poluvreme obilježila je izjednačena igra na obje strane terena, da bi Memfis ofanzivno ušao u drugi dio i stekao dvocifrenu prednost, ali je San Antonio uzvratio i stigao do preokreta. U završnici susreta istakao se Toni Parker koji postigao četiri vezana poena i tako svom timu donio plasman u polufinale Zapadne konferencije.

U ekipi Memfisa istakao se Majk Konli sa 26 poena i pet asistencija, dok je Mark Gasol dodao 18, a Zek Rendolf postigao je 13.

Toronto je na gostovanju protiv Milvokija tokom cijelog susreta bio u prednosti koja je u jednom trenutku iznosila i 25 poena, ali je ekipa iz Viskonsina uhvatila priključak, a čak imala i dva napada za produžetak, ali ipak nije uspjela da dođe do podviga.

Toronto je predvodio Demar Derozan sa 32 poena i četiri skoka, dok je Kajl Lauri dodao 13.

U ekipi Milvokija istakao se Janis Antetokunpo sa 34 poena i devet skokova, dok je Kris Midlton postigao 19, a Metju Delavedova ubacio je 12.

Toronto će se u polufinalu Istočne konfernecije sastati sa Klivlendom, koji je sa 4:0 u prvom kolu plej-ofa bio bolji od Indijane.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније