Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 02. 2013. 09:38 >> 09:36

DEVET POBJEDA U NIZU

NBA: Denver ne posustaje

Denver nema Ol-Star igrače ali je četvrti na Zapadu i ima najbolji skor u ovoj kalendarskoj godini. Dalas iz trećeg pokušaja savladao Voriorse.

Denver je priča godine u NBA ligi. Njihov niz pobjeda u 2013. je najduži u NBA ligi. Noćas su dobili deveti meč u nizu, a izgubili su samo dvije utakmice u januaru, ukupno su od posljednjih 17 dobili 15 mečeva.

Njihov trener Džordž Karl kaže da će njegova ekipa pokušati da šokira svijet i bez Ol-Star igrača osvoji prsten.

Nagetsi su noćas slavili u Klivlendu, kontrolisali su igru, na ruku im je išlo što je Kajri Irving upao u probleme sa penalima. Završio je sa 26 poena, 7 asistencija i 6 skokova, ali njegov tim nije uspio da se vrati u meč. Kod pobednika, Galinari 19, Kenet Farid 17, osam igrača je postiglo dvocifren broj koševa. Bez sumnje, Denver ima najujednačeniji tim u ligi.

Golden Stejt gubi dah. Voriorsi su lako izgubili u Teksasu, Šon Marion je odigrao najbolju partiju u sezoni za Mavse, ubacio je 26 poena. Već u prvoj četvrtini, serija 21:6 je nagovestila ishod, a domaćin je u drugom periodu bio na +27, povratka za Golden Stejt nije bilo.



Rezultati:
Sakramento - Juta 120:109
Milvoki - Detroit 100:105
Dalas - Golden Stejt 116:91
Filadelfija - Šarlot 87:76
Klivlend - Denver 103:111

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније