Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

18. 06. 2013. 13:49 >> 13:53

DEMANTOVALI MEDIJE

Uprava Zvezde: Radonjić ostaje

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom demantovao je da će doći do smjene trenera Dejana Radonjića, naglašavajući da su "mnogobrojna licitiranja o mogućim pojačanjima u igračkom kadru potpuno neprovjerene i netačne informacije kojima se obmanjuje javnost".

Srpski mediji su ranije danas objavili da bi Duško Ivanović na sjednici Skupštine Zvezde trebalo da bude imenovan za novog trenera, ali iz kluba sa Malog Kalemegdana, brzo su demantovane takve informacije.

"Svima onima koji na taj način pokušavaju da uruše ono što je Zvezda vrijedno gradila posljednje dvije godine možemo da poručimo da u tome neće uspjeti. KK Crvena zvezda Telekom ima trenera, za neupućene ili nedovoljno obaviještene to je Dejan Radonjić koji ima važeći ugovor i maksimalnu podršku i povjerenje kompletnog rukovodstva. A, o tome ko će igrati u Zvezdi odlučuje isključivo stručni štab zajedno sa upravom, a ne čaršija", navode crveno-bijeli.

Oni su u svom saopštenju dodali da je "KK Crvena zvezda Telekom maksimalno transparentan u svim segmentima svog rada" , te da su "sve informacije lako dostupne onima koji se ozbiljno bave tako odgovornim poslom kao što je obaveštavanje javnosti".

"Takozvani dobro obaviješteni izvori koji nemaju ime i prezime, a govore o KK Crvena zvezda prije svega ne misle dobro Crvenoj zvezdi, a da govore istinu i da imaju nešto pametno da kažu vjerovatno bi smjeli i željeli da se predstave. O natpisima, koji nemaju apsolutno nikakve veze sa istinom i protiv kojih oštro protestujemo, najbolji sud donijeće vrijeme, a to bi javnosti ujedno trebalo da bude i najbolji pokazatelj integriteta i kvaliteta rada onih koji su takve tračeve pokušali da pretvore u istinu", naglašavaju iz vice-šampiona Srbije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније