Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

07. 04. 2017. 23:15   >>  22:50

DEJAN RADONJIĆ

Izuzetno sam zadovoljan svime što smo pokazali u EL

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je izuzetno ponosan svime što je njegova ekipa uradila u Evroligi ove sezone i ocijenio da fokus tima mora odmah da se prebaci na finale Jadranske lige.

"Na kraju Evrolige, sumirajući sve što smo uradili kroz 30 kola, izuzetno sam zadovoljan svim onim što smo prikazali u novom formatu takmičenja koju je na našem primjeru pokazao svu svoju specifičnost. Sa 16 pobjeda, a mislilo se da će biti potrebno mnogo manje, nijesmo u plej-ofu. Na sve to, treba istaći ogromne napore kojima smo sve vrijeme bili izloženi. Ali, i pored njih smo na svakom meču dali maksimum i otišli daleko preko očekivanog", rekao je Radonjić za sajt kluba.

Zvezda je večeras izgubila od Darušafake u Istanbulu meč 30. kola i tako ostala bez četvrtfinala sa 16 pobjeda. Već u ponedjeljak počinje finalna serija Jadranske lige, u kojoj branilac trofeja igra protiv Cedevite.

"Iako smo prije samo dva dana igrali mnogo važan meč protiv Budućnosti, potrebno je, po ko zna koji put, ponoviti da istog trenutka moramo da prebacimo fokus na sljedećeg protivnika. U ovom trenutku to je Cedevita u finalnoj seriji ABA lige koja će dati učesnika Evrolige naredne sezone. Zato je u ovom trenutku od elementarnog značaja da pokažemo snagu i zajedništvo. Siguran sam da će naši navijači, kao i svakoga puta, prepoznati važnost momenta u kome se nalazimo. A sada je to veoma lako", rekao je Radonjić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније