Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

01. 04. 2017. 16:47 >> 17:32

BEZ PRITISKA

Džikić: Da odigramo najbolje što možemo

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da njegovu ekipu čeka težak posao protiv Cedevite u odlučujućoj utakmici polufinala plej-ofa Jadranske lige i dodao da će "crno-bijeli" pokušati da dobiju bitku pod koševima i da odgraniče broj poena hrvatskog tima u tranziciji.

"To će biti težak posao, šta god da radimo neće biti lako. Isti je recept, ograničiti broj poena koji će oni postići u tranziciji. U napadu ćemo pokušati da poentiramo prije nego što postave odbranu. Važno je dobiti bitku pod koševima, koliko se može, jer ni to neće biti lako pošto im je centarska linija visoka i pokretljiva. Moramo da obratimo pažnju i na Rajana Boutrajta, koji je imao sjajno košgetersko veče u Beogradu. Nemamo poseban pritisak. Idemo da odigramo najbolje što možemo", rekao je Džikić.

Crno-bijeli su u petak uveče stigli u Zagreb gdje će se danas pripremati za odlučujući meč polufinalne serije ABA lige protiv Cedevite. Utakmica je na programu sjutra od 19.00 u zagrebačkom Domu sportova.

U prvoj utakmici polufinalne serije, Cedevita je savladala Partizan sa 83:76. Crno-bijeli su pred prepunim tribinama hale "Aleksandar Nikolić" uzvratili sa 74:73 i tako izborili sjutrašnju majstoricu.

Džikić je istakao da Uroš Luković i dalje ima problema sa povredom.

"Nije izgledalo da će biti problematično, ali razvuklo se. Luković nam je važan. Respektuju ga protivnici i u napadu i u odbrani, a u nekim fazama igre može da promijeni tok meča. Ostali su spremni, neki ne 100 odsto, ali to ne mijenja ništa", rekao je Džikić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније