Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

14. 06. 2013. 23:40 >> 23:40

I RIVERS UKLJUČEN

Klipersi i Seltiksi spremaju trejd?

Los Anđeles Klipersi i Boston Seltiksi mogli bi da predstojećeg ljeta naprave trejd u koji bi bilo uključeno više košarkaša.

U cijelu priču mogao bi da bude uključen čak i trener Seltiksa Dok Rivers. U svakom slučaju, Deniju Ejndžu su interesantni mladi igrači Klipersa - DeAndre Džordan i Erik Bledso, kao i Karon Batler kojem ističe ugovor.

Ejndž je spreman da trejduje legendu kluba, 37-godišnjeg veterana Kevina Garneta, drugog veterana Džejsona Terija, te beka Kortnija Lija.

Generalni menadžer Seltiksa navodno uz ove igrače želi i dva pika prve runde od Klipersa, a u priči bi mogao da se nađe i Pol Pirs.

Naravno, prije svega toga Rivers bi morao da postigne dogovor sa vlasnikom Klipersa Donaldom Sterlingom koji ne voli da mnogo plaća trenere.

"Znate, Dok ne može da igra pleja ili centra. To je mnogo novca. Ali nikad se ne zna kako sve može da se završi", rekao je čelnik tima iz Los Anđelesa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније