Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

14. 06. 2013. 18:56   >>  18:56

DEBITANT

Kid: Nervozan sam

Manje od dvije nedjelje pošto je završio svoju igračku karijeru, Džejson Kid postao je glavni trener NBA tima Bruklin Netsa. Pošto nema iskustva u vođenju nekog tima i sam je izjavio da treba mnogo da nauči..

“Osjećam se nervozno. Ja sam novajlija od toga da sam jedan od najstarijih igrača u ligi I sad novajlija u ulozi trenera.  Veoma sam uzbuđen zbog ovog izazova”-rekao je na zvaničnom predstavljanju novi trener Netsa.

Legendarni plejmejker nedavno se penzionisao I sada želi da se ostvari kao trener.

“Džejson je oličenje svega što smo tražili. Ako znate Džejsona znate da on ako nešto krene da radi želi da u tome bude najbolji”, rekao je generalni menadžer Netsa Bili King.

Kid je kao igrač predvodio Netse u dva  NBA finala, 2002. i 2003. godine. Tim Netsa je zvanično angažovao Kida, nakon što su se čelnici sastali s Brajanom Šouom, ali jedan od glavnih kandidata za mjesto trenera nije uspio da uvjeri vlasnika Prohorova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније