Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ Objavio: O.Z. ]

12. 03. 2017. 14:53   >>  14:29

RADONJIĆ UOČI DERBIJA

Budućnost može da dobije svakoga

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da u predstojećoj utakmici Jadranske lige protiv Budućnosti osim pobjede želi da njegova ekipa popravi igru.

"Ekipa Budućnosti je napravila ekipu za visok plasman, tu je puno dobrih mladih igrača, uz jedan ozbiljan broj iskusnih i vrlo kvalitetnih. Oni mogu da dobiju svakoga, a sa druge strane, pred ovaj meč nerealna su poređenja sa prvom utakmicom u Podgorici, tada je novi trener tek stigao. Mi pred ovaj meč imamo naše želje i prioritete, a to je priuje svega da pobijedimo, a drugo da ispravimo elemente kako bi bio zadovoljan igrom", rekao je Radonjić.

Crvena zvezda dočekaće sjutra Budućnost u derbi utakmici posljednje, 26. kola Jadranske lige.

Radonjić je podsjetio da ekipa i dalje ima problema s pobredama.

"Nemanja Dangubić je u procesu vraćanja na poziciju i mjesto na kome je bio prije povrede, a to nije lako, Luka Mitrović je osjetio bol u Madridu, nijesam želio ništa da rizikujem, situacija je sada mnogo bolja, dok je sa Stefanom Jovićem moramo da razmišljamo sistematično trening po trening. Svi ostali su zdravi i spremni za ovu utakmicu", rekao je on.

Zvezda bi eventualnom pobedom u sjutrašnjoj utakmici u polufinalu plej-ofa Jadranske lige igrala upravo protiv Budućnosti, dok bi u slučaju poraza u polufinalu regionalnog takmičenja igrala "vječiti" derbi protiv Partizana.

"Mi nijesmo kalkulisali u ovom takmičenju. I pored činjenice da smo prvo mjesto obezbijedili mnogo ranije, naš cilj nije finale Jadranske lige, već smo kao prioritet na startu sezone naveli da želimo da osvojimo ovo takmičenje", rekao je Radonjić.

Košarkaš Zvezde Branko Lazić rekao je da njegovu ekipu očekuje vrlo teška utakmica.

"Pred nama je vrlo teška utakmica. Ekipa Budućnosti je odlično sastavljena i predstavlja spoj iskusnih stranih i igrača koji dobro poznaju ABA ligu, ali imaju i nekoliko mladih, vro talentovanih igrača. Želimo da odigramo dobro, da zabilježimo novu pobjedu, i u dobroj atmosferi dočekamo važan period u Evroligi i prvenstveno Jadranskoj ligi koja nam je prioritet za ovu sezonu", kazao je Lazić.

Utakmica 26. kola između Crvene zvezde i Budućnosti igraće se sjutra od 21.00 u hali "Aleksandar Nikolić".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније