Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

09. 03. 2017. 21:26 >> 21:00

WABA SUPER LIGA

Pobjeda Budućnost Bemaksa u Sarajevu

Košarkašice Budućnost Bemaksa pobijedile su večeras u Sarajevu ekipu Plej-ofa 98:93 (21:28, 26:26, 27:17 i 24:22), u utakmici posljednjeg, osmog kola WABA Super lige.

Branilac trofeja ranije je izborio plasman na finalni turnir, a takmičenje u Super ligi završio je kao trećeplasirani sa šest pobjeda i dva poraza.

Najefikasnija u podgoričkom timu, koji je prvi međusobni duel dobio 83:60, bila je Irena Matović sa 36, Biljana Stjepanović postigla je 21, dok je Božica Mujović meč završila sa 14 poena.

U sarajevskom timu, koji je bez pobjede u Super ligi, najbolja je bila Anđela Delić sa 33 poena.

Finalni turnir biće odigran 18. i 19. marta u Podgorici, a u polufinalu rivali će biti Budućnost i Beroe, odosno Montana i Celje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније