Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

14. 06. 2013. 09:08 >> 12:30

FINALE NBA

VIDEO: Majami uzvratio udarac

Prethodne noći odigrana je četvrta utakmica finalne serije plej-ofa NBA lige, u kojoj je Majami „Hit“ pobjedom izjednačio na 2-2 protiv San Antonio „Sparsa“.

Majami „Hit“ slavio je protiv San Antonio „Sparsa“ 109:93.

Majami je do pobjede predvodio Dvejn Vejd sa 32 poena, 6 skokova i 6 ukradenih lopti, LeBron Džejms je upisao 33 poena, 11 skokova i 4 asistencije, Kris Boš ih je pratio sa 20 poena i 13 skokova, dok je Rej Alen dodao 14 poena.

"Odgovornost je bila na ramenima Dvejna, Krisa i mene. Morali smo da nađemo put do naše najbolje moguće predstave kako bi Majamiju osigurali pobjedu i uspjeli smo u tome. Kad nas trojica ovako igramo, teško nas neko može pobijediti", izjavio je nakon utakmice Džejms.

Najbolji u redovima San Antonija bio je Tim Dankan sa 20 poena i 5 skokova, Toni Parker upisao je 15 poena uz 9 asistencija i 4 skoka, dok je Geri Nil dodao 13 poena.

Sljedeći meč igraće se u noći između nedjelje i ponedjeljka, takođe u Teksasu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније