Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

13. 06. 2013. 19:45   >>  19:50

NAKON 12 GODINA

Spahija se vratio u Cibonu

Prvak Hrvatske, zagrebačka Cibona, uprkos činjenici da je osvojila „duplu krunu", promijenila je trenera Danijela Luca i na njegovo mjesto postavila Nevena Spahiju, prenose hrvatski mediji.

Trofejni stručnjak vraća se u redove "Cibosa" poslije 12 godina.  Spahija je osvajao nacionalne titule sa Cibonom Krko, Lijetuvas Ritasom, Makabijem, Tau Keramikom, kao i sa Fenerbahčeom, a ima osvojen Evropkup  sa Valensijom. Predsjednik Cibone Ivan Lovrić već je rekao da će za trenera klub maksimalno platiti 300.000 eura, pa se pretpostavlja da je i to Spahijina cijena po sezoni.

„Ovih 12 godina otkada sam otišao prošlo je kao 12 dana. Nije me trebalo puno nagovoriti da dođem u Cibonu. Sve ove godine sam pratio što se događa u klubu i bio sam upoznat. Iz sportskog aspekta, Cibona mi je veliki izazov i nakon dugo godina je napravila iskorak. Dario Šarić? Neću reći da je on bio presudan razlog za moj povratak, ali je bio veliki razlog.

Hrvatski trener je istao da će ciljevi u narednoj sezoni biti gornji dio ABA lige i afirmacija mladih igrača.

„Vjerujem da ću ispuniti sve planove o kojima sam razgovarao s čelnicima kluba. Koji su to ciljevi? Za početak Cibona nikako ne smije biti u regiji gdje je sada, Cibona ne smije u evro takmičenjima imati 0:22 učinak . Minimalno je fajnal-for ABA lige i razvoj mladih igrača“,  rekao je novi trener Cibone.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније