Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

27. 02. 2017. 10:29 >> 10:05

NOVI TRIPL-DABL

Vestbruk bolji od Dejvisa i Kazinsa

Košarkaši Oklahome pobijedili su na svom terenu Nju Orleans 118:110, u jutros odigranom meču NBA lige.

Junak trijumfa bio je Rasel Vestbruk, koji je upisao 29. tripl-dabl u sezoni, ukupno 66. u karijeri. Meč je završio sa 41 poenom, a imao je i po 11 skokova i asistencija.

Enes Kanter pobjedi je doprinio sa 20 poena i devet skokova, a Stiven Adams dodao je 13 poena i 10 skokova za Oklahomu, koja je ostvarila treću uzastopnu pobjedu.

U ekipi Nju Orleansa, Entoni Dejvis je ubacio 38, a Demarkus Kazins 31 poen.

Košarkaši Memfisa pobijedili su noćas Denver sa 105:98 i prekinuli niz od dva poraza u NBA ligi.

Majk Konli predvodio je Memfis do pobjede s 31 poenom, od kojih je 13 postigao u četvrtoj četvrtini. Mark Gasol postigao je 23 poena, a imao je i pet skokova i šest asistencija, dok je Zek Rendolf postigao 20 poena, uz 11 skokova.

Memfis je tako pobijedio četvrti uzastopni put u Denveru.

Danilo Galinari bio je najefikasniji u Denveru sa 24 poena, Gari Heris postigao je 19, a Vilson Čendler 14 poena, devet skokova i šest asistencija. Srpski reprezentativac Nikola Jokić igrao je 33 minuta, postigao je 10 poena, uz 11 skokova i šest asistencija.

Los Anđeles Klipersi pobijedili su poslije produžetka Šarlot sa 124:121 predvođeni Blejkom Grifinom, koji je postigao 43 poena, uz 10 skokova i pet asistencija. Džej Džek Redik ubacio je 22 poena, Deandre Džordan 20 poena i 19 skokova, a Kris Pol dodao je 15 poena, 17 asistencija i devet skokova.

Kemba Voker bio je najefikasniji u ekipi Šarlota sa 34 poena, a dobru partiju prikazao je i Nikolas Batum sa 31 poenom, osam skokova i četiri asistencije.

San Antonio je u Los Anđelesu pobijedio Lejkerse sa 119:98 i ostvario devetu pobjedu u posljednjih 11 utakmica. Kavaj Leonard predvodio je Spurse sa 25 poena, Lamarkus Oldridž dodao je 16 poena i devet skokova, a Pau Gasol 15 poena i sedam skokova.

To je bila prva utakmica na domaćem terenu Lejkersa otkako je bivši igrač tog kluba Medžik Džonson preuzeo posao zadužen za sportski sektor u klubu.

U ekipi Lejkersa, koja je izgubila četvrtu uzastopnu utakmicu, odnosno 15. u posljednjih 19, najefikasniji je bio Brendon Ingram sa 22 poena, dok je Džordan Klarkson postigao 19.

Boston je pobijedio Detroit sa 104:98, Juta je predvođena Gordonom Hejvordom (30 poena) pobijedila Vašington sa 102:92 i ostvarila treću uzastopnu pobjedu, Milvoki je pobijedio Feniks sa 100:96, dok je Toronto uz 33 poena Demara Derozana bio bolji od Portlanda sa 112:106 i ostvario treću vezanu pobjedu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније