Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

24. 02. 2017. 22:34   >>  22:09

ČUVA DRUGO MJESTO

Cedevita u finišu slomila Karpoš

Košarkaši Cedevite pobijedili su večeras u Zagrebu makedonski Karpoš sokoli sa 81:77 (14:20, 22:19, 25:20, 20:18), u utakmici 24. kola Jadranske lige i zadržali drugo mjesto na tabeli.

Najefikasniji u ekipi Cedevite bio je Marko Arapović sa 16 poena, Miro Bilan postigao je 14 poena, uz sedam skokova, dok su po 10 poena dodali Filip Krušlin i Rajan Boutrajt.

Dragan Labović bio je najefikasniji u ekipi iz Skoplja sa 27 poena, Dominik Mavra postigao je 18, a Bojan Trajkovski 14 poena, uz 11 skokova.

Karpoš je od početka vodio, a prednost je čuvao sve do 16. minuta kada je Cedevita prvi put povela (28:26). Ekipe su se poslije toga smjenjivale u vođstvu, da bi makedonski tim u trećoj dionici stekao devet razlike (47:38).

Cedevita je poslije toga trojkama Džona Šurne i Krušlina, ali i koševima Arapovića uspjela da preokrene na 66:59. Dragan Labović je poslije toga "trojkama" zadržao Karpoš u igri, ali je Krušlin pogodio "trojku" u 39. minutu i postavio konačan rezultat.

Cedevita je zadržala drugo mjesto na tabeli sa 18 pobjeda i šest poraza, pobjedu više, od trećeplasiranog Partizana. Karpoš je skorom od devet pobjeda i 15 poraza deveti na tabeli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније