Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R. [ Beta ]

18. 02. 2017. 10:30 >> 10:07

OL-STAR

Jokić i Šarić dobri u pobjedi svijeta

Srpski košarkaš, Nikola Jokić pružio je dobru partiju u pobjedi tima svijeta nad timom SAD na utakmici "zvijezda u usponu" na ol-star vikendu NBA lige u Nju Orleansu.

Jokiću je za malo izmaklo da ostvari "tripl-dabl". On je za 21 minut na parketu postigao 12 poena uz 11 skokova i osam asistencija, od kojih su neke bile spektakularne.

Tim svijeta pobijedio je ekipu SAD sa 150:141.

Najefikasniji igrač revijalne utakmice bio je Jokićev saigrač iz Denvera Džamal Mari sa 36 poena, uz 11 asistencija, koji je proglašen i najkorisnijim igračem ovog događaja.

Dobru partiju pružio je i hrvatski reprezentativac Dario Šarić, koji je postigao 17 poena, uz pet skokova i četiri asistencije.

U ekipi SAD "zvijezda u usponu" najefikasniji je bio Fenk Kaminski sa 27 poena, a Karl Entoni-Tauns dodao je 24, uz 11 skokova, dok je Džonatan Simons ubacio 19.

Ol-star vikend nastaviće se večersa od 2.00, kada su na programu takmičenja u zakucavanju, šutiranju trojki, vještinama, gdje će Jokić takođe učestvovati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније