Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R.

23. 01. 2017. 14:50 >> 14:28
2

PAJOVIĆ OCIJENIO

"Neprimjeren gest Pavićevića"

Sportski direktor Budućnosti, Gavrilo Pajović kazao je da niko iz podgoričkog tima nije podigao tenzije, te dodao da je gest trenera Mornara, Đorđija Pavićevića prema grčkom kolegi, Ilijasu Zurosu bio neprimjeren.

Košarkaši Mornara sinoć u Baru su napravili iznenađenje pobijedivši Budućnost Voli 78:71(19:14, 15:15, 21:22 i 23:20). Pored toga, crnogorski derbi će ostati upamćen i po nemilim scenama viđenim u finišu meča 19. kola ABA lige. 

"Nepotrebne scene su viđene sinoć. Ako je neko iz Budućnosti oborio neku reklamu, biće sankcionisan i biće kažnjen. Ali, ako neko iz ambijenta koji je bio korektan dugo vremena na utakmici, podigne tenziju i napravi ono što je bilo sinoć, onda to ne vodi ničemu. A nije prvi put da se dešava. Niko iz Budućnosti nije podigao tenzije", kazao je Pajović za Portal Analitiku.

U važnom meču za oba tima, Budućnost je sve vrijeme jurila rezultat i u trenucima nakon izjednačenja (62:62) viđene su neke scene kojima nije mjesto na velikim sportskim priredbama.

Treneri oba kluba, Đorđije Pavićević i Ilijas Zuros zaradili su isključujuće kazne i tom prilikom prvi strateg Barana nije dao Zurosu da napusti parket, ispriječivši mu se na putu ka izlasku iz sale.

Pajović ocjenjuje takav gest neprimjerenim.

"Nijesam vidio kada se Pavićević ispriječio Zurosu na izlasku sa parketa, već su mi to kazali poslije, i to je neprimjereno. A pretpostavljam da se to možda ne bi ni desilo da je trener bio neki Crnogorac, ali Grk koji ne razumije naš jezik, koji nije dao nikakvog povoda. Može da griješi ili ne griješi, ali Zuros je kulturan, vaspitan čovjek, koji je bio provociran tokom čitave utakmice. Ali, to što se desilo, da mu brani da izađe iz sale, to nijesam čuo, ni vidio niđe", kategoričan je Pajović.

On ističe da mu je žao što se utakmica izrodila u nešto u što nije smjela.

"Žao mi je što se ova utakmica izrodila u nešto u što nije smjela da se izrodi. Bile su nezamislive tenzije. Budućnost je svjesna da može da pobjeđuje i gubi, ali ono što se dešavalo na kraju utakmice ne služi nikome na čast" naveo je Pajović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније