Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R. [ Beta ]

23. 01. 2017. 09:25 >> 09:04

IZGUBILI 49 RAZLIKE

Najteži poraz Lejkersa u istoriji

Košarkaši Dalasa pobijedili su Los Anđeles Lejkerse sa 122:73 i nanijeli im najteži poraz u klupskoj istoriji.

Prije toga najteži poraz, od 48 poena, Lejkersi su pretrpjeli prošlog marta od Jute 75:123.

Džastin Anderson postigao je 19 poena, Set Kari dodao je 14, a Dirk Novicki poen manje u 13. uzastopnoj pobjedi Dalasa nad Lejkersima.

U ekipi iz Los Anđelesa, koja je izgubila šesti put u posljednjih sedam utakmica, najefikasniji je bio Lu Vilijams sa 15 poena, a Džo Klarkson postigao je 10.

Košarkaši Minesote pobijedili su noćas Denver sa 111:108 i ostvarili drugu uzastopnu pobjedu.

Karl Entoni Tauns predvodio je Minesotu do pobjede sa 32 poena, 12 skokova i sedam asistencija. On je 42,5 sekunde prije kraja postigao koš kojim je obezbijedio pobjedu. Dobru partiju u četvrtoj uzastopnoj pobjedi Minesote na domaćem terenu prikazao je i Endru Vigins sa 24 poena, kao i Šabaz Muhamed sa 20 poena.

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica igrao je 19 minuta za Minesotu, postigao je osam poena, iz četiri skoka i asistenciju.

U ekipi iz Denvera najefikasniji je bio Geri Heris sa 22 poena, a srpski reprezentativac Nikola Jokić postigao je 18 poena, uz osam skokova, četiri asistencije i tri ukradene lopte. Vilson Čendler i Džamal Marej dodali su po 18 poena.

Finiks je pobijedio Toronto sa 115:103 i nanio mu treći uzastopni poraz. Erik Bledso predvodio je Sanse do pobjede sa 40 poena i 13 asistencija, a Dejvi Buker postigao je 20 poena.

Demar Derozan bio je najefikasniji u poraženom timu sa 22 poena, dok je Jonas Valančijunas dodao 16 poena i 12 skokova, što je njegov 17. "dabl dabl" učinak u sezoni. To je prvi put od novembra 2015. da su Reptorsi pretrpjeli treći uzastopni poraz.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније