Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

22. 01. 2017. 21:49 >> 21:25
1

PAVIĆEVIĆ ŠTITIO IGRAČE

Zuros: Rekao sam samo - sram vas bilo

U duelu između Mornara i Budućnost Volija sijevale su varnice na sve strane. Tenzija je dostigla vrhunac u finišu, kada su se treneri Ilijas Zuros i Đorđije Pavićević posvađali kod zapisničkog stola. Oni su nakon toga isključeni, ali se svađa nastavila, pošto se trener Mornara ispriječio kolegi iz Budućnosti na putu ka izlasku iz dvorane, gdje su dva trenera opet razmijenili teške riječi.

Na pitanje šta se tačno dogodilo, trener Podgoričana je odgovorio:

"To nije pitanje za mene već za Mornar. Ja sam u ovom poslu više od 30 godina. Nijesam rekao ništa loše osim - sram vas bilo", kazao je Zuros.

Grčki trener je potom čestitao Baranima i istakao da je presudio sjajan šut Mornara...

"Čestitam Mornaru na pobjedi, pokazali su da imaju srce i karakter, i to je odnijelo prevagu. Pitate me za odbranu, ali je nju nemoguće dobro odigrati kada imate igrače koji odlično pogađaju sa spoljnih linija. Što se nas tiče, roster je završen, a protiv Patizana ćemo dati sve od sebe da tijumfujemo. Barani su odličan tim, imaju euforičnu publiku i bilo je lijepo igrati ovdje", izjavio je Zuros.

Trener Barana je rekao da je "štitio svoje igrače" i da protivnik nije imao sportsku kulturu.

"Kakva god kazna da bude prihvatiću je, jer sam bio u pravu. Ponosan sam na svaku kaznu, koja mi bude izrečena zbog ovoga, jer sam štitio svoje igrače. A, šta je sa reklama koje su oborili? Neko je dao pare za te reklame. Ja sam dao pare. Izgubili su utakmicu na sportski način i trebalo bi da imaju sportsku kulturu", rekao je Pavićević.

On se potom osvrnuo sa meč, poručivši da ova pobjeda nije iznenađenje.

"Iako smo bili u problemima sa faulovima tokom meča, naročito na centarskoj poziciji, igrali smo našu košarku. Hvala momcima na prikazanoj partiji, ali i publici na sjanom ambijentu. Još jednom smo pokazali da nas je teško dobiti, naročito na našem parketu i mislim da ovo nije iznenađenje. Volera smo čekali i dočekali i stigla je zalužena pobjeda", kazao je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније