Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: B.V.

03. 01. 2017. 10:59 >> 10:36

RAJS POTVRDIO

Želim na Eurobasket!

Tajris Rajs, američki bek sa crnogorskim državljanstvom, velika zvijezda Barselone, otkrio je da je nastup na Evopskom prvenstvu u njegovim planovima za ovu godinu, prenosi Arena.

 

“Eurobasket, Evroliga, ACB liga, želim da iskoristim svaku priliku. Izuzetno sam srećan u Barseloni, a želim samo da se nastavi kontinuitet igara. Tako ću biti još bolji”, kazao je Rajs za katalonske medije.

Bivši igrač Makabija, koji je izraelskom kiubu donio titulu prvaka Evrope 2014. godine, govorio je o teškoj godini iza njega.

“Niz povreda koje sam dugo vukao su uticale na to da neke obaveze koje sam planirao uopšte ni ne ispunim, a da u jednom periodu odigram lošije nego što smatram da mogu i trebam. Ali, kako se godina primicala kraju, stvari su počele da dolaze na svoje”, rekao je Rajs.

Barselona je ove sezone trenutno na devetom mjestu u Evroligi, što je razočaravajuć plasman. Ipak, plej-of je blizu.

“Formu podižemo, igramo i igraćemo sve bolje. Imamo najviše ambicije, ne bih bio tu da nije tako”, dodao je Rajs.

Tu je i želja za 2017. godinu…

“Samo da traje dobar period. Vjerujem da sam povrede zaliječio dužim odmorom tokom ljeta, trebalo je vremena da uhvatim pravi ritam. Što više budem igrao i bez novih problema, biću bolji”, zaključio je Rajs.

U finišu decembra izbran je za igrača kola španske ACB lige, a potom je riješio derbi protiv Valensije našeg Bojana Dubljevića. Sa njim na vrhunskom nivou, Barselona popravlja formu. Takav Rajs biće potreban i Crnoj Gori u septembru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније