Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

08. 02. 2013. 22:30 >> 22:28

KUP CRNE GORE

Košarka: Budućnost jedva izašla na kraj sa Teodom

Teže od očekivanog, košarkaši Budućnosti savladali su domaćina turnira Teodo 77:68, i izborili finale sa Sutjeskom. Domaćin je bio u igri do dva i po minuta prije kraja, ali je u finišu, ipak presudio veći kvalitet i iskustvo Podgoričana.

Izabranici Dejana Radonjića vodili su tokom cijelog meča, ali je uporni domaćin stalno „disao za vrat“ i u finišu stigao do izjednačenja (65:65). Ipak, Marko Popović i Di Bost su se pobrinuli da ne dođe do iznenađenje i Budućnost je slavila sa 77:68.

Pomenuti dvojac je bio i najefikasniji u pobjedničkom taboru, Popović je postigao 18, a Bost 14 poena. U redovima Teoda, fenomenalnu partiju pružio je Savo Đikanović koji je dao 28 koševa.

Finale između Budućnosti i Sutjeske, igra se sjutra od 18 časova, prenos je na Drugom programu.

Dragana Rutović, Televizija Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније