Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

06. 06. 2013. 19:05 >> 19:07

NIJE PRODUŽIO UGOVOR

Rastali se Denver i Džordž Karl

Poslije osam godina saradnje, Denver Nagetsi i Džordž Karl (62) su se razišli. Iskusni stručnjak koji je ove sezone imao odlične rezultate sa timom iz Kolorada, neće produžiti ugovor koji mu ističe naredne sezone.

Iskusni strateg je, proglašen za najboljeg trenera lige ove sezone. Američki mediji pišu da je Karl bio hronično nezadovoljan zbog činjenice što mu još tokom sezone nije ponuđen produžetak ugovora, što, očigledno, nije ni bila namjera rukovodstva Denvera.

 Čelni ljudi kluba žele da angažuju nekog od mlađih snaga da nastavi Karlov posao. U najužoj konkurenciji za novog trenera Nagetsa su Lajonel Holins iz Memfisa i asistent u stručnom štabu indijane Brajana Šo.

Denver je sezonu u regularnom dijelu takmičenja završio na trećem mjestu Zapadne konferencije sa učinkom 57:25 i najboljim skorom pred domaćom publikom u ligi - 38:3. Ipak, „Grumenja“ su eliminisana već u prvoj rundi plej-ofa od Golden Stejta.  

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније