Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

06. 06. 2013. 12:52 >> 12:54

POMIJEŠAO KARTE

Nova imena na Dudinom spisku

Selektor Srbije Dušan Ivković saopštio je širi spisak kandidata za reprezentaciju pred Evropsko prvenstvo u Sloveniji, sa nekoliko novih imena.

Selektor reprezentacije Srbije Dušan Ivković iznenadio je danas spiskom od 19 imena na kojima se nalaze povrijeđeni Teodosić i Marković, ali i neki košarkaši koji su prvi put pozvani u nacionalni tim.

Na spisku se nalaze sljedeći igrači: Miloš Teodosić, Stefan Marković, Vasilije Micić, Nemanja Nedović, Bogdan Bogdanović, Danilo Anđušić, Nemanja Dangubić, Nemanja Bjelica, Vladimir Lučić, Vladimir  Micov, Novica Veličković, Duško Savanović, Milanmačvan, Zoran Erceg, Stefan Birčević, Nenad Krstić, Raško Katić, Vladimir Štimac, Đorđe Gagić i Dejan Musli.

„Imamo šest debitanata. Na širem spisku je i Katić, koji je u zrelim godinama, ali je bio ubjedljivo najbolji igrač naše i ABA lige. Na spisku nijesu Milenko Tepić, Marko Kešelj, Ivan Paunić i Rašić, koji su ranije bili sa nama“, kazao je selektor Ivković.

Srbija će u Sloveniji igrati u B grupi sa selekcijama Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Litvanije, Letonije i Makedonije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније